Post by acazinercel on Mar 8, 2022 18:58:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rogue Land ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rogue Land IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler altını arttırır ▞▞▞
▞▞▞ Rogue Land 2022 version ▞▞▞
Daha açık bir dünya hissi veren okçu tipi bir oyun arıyordum ve tam olarak bu! Bol içerik ve tamamen f2p. Daha sabit bir kare hızı veya düşük özellikli bir mod görmeyi çok isterim, ancak erken erişim için bu oyunun çok fazla potansiyeli var.
Başka bir Archero ripoff, ancak olumlu bir bükülme ile, 15 fps'de çalışmasa daha iyi olurdu.
Bu hiç adil değil . Oyuna devam etmek için çok paraya ihtiyacınız var. Eleman, dişli, sağlık gibi her şeyin satın alınması gerekiyor
Başka bir cihazdan oynatmaya devam edilemiyor..
İlk etapta birini öldürmek için daha eğlenceli ve kolay veriyorsunuz ama bu bir yem.. diğerlerini gördüğünüz değerli taşları ve diğer aynı uygulamaları satın alın.
Gerçekten harika görseller ve çok fazla potansiyel var, ancak ilerleme hızı, seviye atlama ve çeşitlilik korkunç. Oyunu kurduktan sonraki birkaç gün içinde duvara toslayacaksınız ve minimum düzeyde etkili yükseltmeler için nakit bırakmanın dışında net bir yol kalmayacak. Herhangi bir hikaye yok.
Daha yeni yenilik bekliyorum
1 yıldız veriyorum beğenmedim.
Oldukça iyi
Biraz sertleşiyor ama yine de eğlenceli.
Rogue Land Екшн vtfb
Rogue Land 動作 aasq
Maalesef bu oyun benden 1 yıldız alıyor. Oyun iyi, ancak zorluk yanıltıcı. Orta zorlukta olduğunu söyleyen 50 seviyeli bir etkinlik başlattım (o zamana kadarki tüm hikaye modları gibi), ancak ikinci seviyeyi bile geçemedim çünkü etkinlik sadece patronların her 30 saniyede bir diğer köleleri yumurtladığı bir patron acelesi. Saldırılardan kaçmak ve yeniden dirilen minyonlar arasında, bunalıncaya kadar patronu gerçekten vurmak için zamanınız yok.
Bu oyunu oynamak zor ama hoşuma gitti.
Bu oyunu beğendim. Şimdiye kadar oynadığım en iyi Okçuluk türü oyun ama bazı sorunlar var.. 1) Aralarından seçim yapmak zorunda olduğunuz rastgele dönen beceriler her zaman sizin yararınıza olmuyor. Örneğin, bir yay ile donatıldığınızı ve topacın sağlık, bir kalp ve ağır bir cıvata ortaya çıkardığını, hız veya atk için hiçbir şey olmadığını varsayalım. 1. patron ateş püskürten kurbağa, küçülen büyücü veya o büyük Dünya Golem ise öleceksiniz..Sadece söylüyorum..😏😅😉
sıkıcı jenerik p2w archero klonu
Kamera can sıkıcı, çok fazla hareket ediyor ve eşyalarımı yükselttiğim yerde donatmak istiyorum.Reklamlar takılmaya devam ediyor ve oyunu yeniden başlatmaya zorlamama neden oluyor ve zaten yarı yolda oynadığım mevcut oyun yolumu kaybettim.
لعبة جيدة تتحكم باصبع واحد بشخصية من خلال تفادي اسهم الاعداء ولما توقف تضرب ضد منيون تلقائيا وايم تلقائي, ولكني شخصيا افضل العاب مثل براول ستارز ولول Commerciale اتحكم بشكل كامل بالشخصية ومتى اضرب ومتى اتوقف Commerciale. لذلك لا فائدة حرفياً من لعب هذه اللعبة وانا العب براول ستارز ووايلد ريفت
başlarda gerçekten güzel bir oyundu ama tüm bölümler aynı ve uzun olmaya başladı ve ben sıkıldım.
Can sıkıcı reklamlar.
UYARI!! Oyun kaydetmiyor!!! Para harcarsanız, telefonu kaldırdığınız, kaybettiğiniz veya kırdığınız anda her şeyi kaybedersiniz.
Ara sıra içine dalmak için harika bir oyun, harika grafikler, iyi oyun, iyi eğlenceler
OYUN SÜREKLI DONUYOR ÇıKıp Girince De Yaptımımız Şeyleri Kaydetmiyor.
Eğlenceli oyun yeni başladı
Rogue Land অ্যাকশন xpy
İyi oyun . Cihazlar arasında kaydetmeyi aktarmak kolay değil
Güzel oyun amakılıca bir güncelleme gelmeli. Muadillerine göre menzili çok kısa hadi onu geçtim vurma hızı çok yavaş sizi vurana kadar adamlarda vuruyor. boss kesin ölüm. Ayrica kaya bossu vardi anladim tas çikarma mekaniği var oku yıldırımı engelliyor. Niye 3 saat orada kalıyor neden bomba ve ateşi 2 dk da bir de yeniliyor. Bu 2 düşünceye dikkat edilmezse bayağı başarılı ve onu açıkladığınızı bir oyun.
Scratch off tickets and win. Lottery Scratchers Kockarske igre pqn
Bu yüzden 42. seviyeyi geçemiyorum, bence neden rastlamadığımı düşünüyorum, bize gerçek para yatırdığınızı düşünüyorum.
Rogue Land 動作 anzo
Tamam, bunu bir süre oynadıktan sonra kahramanınızın canavarları yenmek için daha fazla yardıma ihtiyacı var. Kazandığınız ekstra güçler, oyun boyunca bir sonraki seviyeye kadar sizinle kalmıyor gibi görünüyor Geliştirme gerekiyor...😒 Tamam, bu oyunu bir süredir oynuyorum ve şimdiye kadar oynadığım en iyi oyunlardan biri olduğunu söylemeliyim. Bazı seviyelerde bazen zorlansam da gerçekten keyif alıyorum ama grafikleri ve kahramanı seviyorum...
Yaratıcılık ve topal tasarım yok. Aynı canavarlarla tekrar tekrar savaşmak. Patronlar bile aynıdır, sadece renkleri ve boyutlarını değiştirir. Sıcak çöp sondaj oyunu
Mükemmel
Şimdiye kadar gerçekten eğlenceli. Arada sırada biraz fps yavaşlaması var ama bu düzeltilebilir.
Oyun başlar. Saniyeler içinde donuyor. Bir yere varılamaz.
uygulama Xiaomi Redmi note 8 Pro'da başlamıyor
Söyleyecek fazla bir şey yok, oynadığım bu türün en iyi oyunlarından biri.
Eh
Archero benzeri oyunların hemen hemen hepsini oynadım ve orjinalini içeren en iyi oyun bu. Haritalar ve karakterler yakın zamanda güncellendi ve çok daha iyi görünüyor. Sadece BM modelleri, sunucuyu ve ekibi daha uzun süre çalıştırmak için güncellenmesi gereken diğer büyük olmayan markaların oyunları kadar harika değil, ayrıca reklamlarla ilgili bazı şikayetleri azaltacaktır.
çevrimdışı ve yatay olarak oynanabilmesini sağladığınız için çok teşekkür ederim.her zaman çevrimiçi olmama rağmen.eğlenceli bir arpg aslında.bunu seviyorum.
Güzel oyun
Şakil