Post by acazinercel on Mar 8, 2022 18:52:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fine Ski Jumping ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fine Ski Jumping IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای نامحدود همه ▞▞▞
▞▞▞ Fine Ski Jumping 2022 version ▞▞▞
بدددددددد
عالیه
عالیه همون دانلود کنید
بهترین پرش اسکی برای تلفن همراه. من 2 ستاره را از بین می برم برای: - در حالت جام جهانی هیچ آموزش و مدرکی وجود ندارد، بنابراین اولین پرش باید در 30 تیم برتر باشد. این بسیار غیر واقعی است. - اگر خیلی دیر میز را بردارید، نمی توانید فرود بیایید. باز هم غیر واقعی است. - تبلیغات بسیار زیاد بعد از هر پرش باید آنها را تماشا کنید.
برنامه بسیار خوبی است. من به عنوان یک اسکی پرش سابق چند تا بازی کرده ام و این خیلی بهتر است... در کامپیوتر یکی دیگر را بازی می کنم که به همین خوبی است... دو سوال دارم... اول. چگونه می توانم کمی بیشتر بپرم؟ تنظیم بیشتر "تهاجمی"؟ من خیلی خوب کار می کنم اما باید چند رکورد را بشکنم... نزدیک هستم اما الان نمی توانم. دومین. من اسکی پرش سابق دهه 70/80 هستم... من اسپانیایی هستم. میتوانید به @skijumpingclassics insta accont مراجعه کنید... بله جامپرهای اسپانیایی وجود داشت... اما... پرچم اسپانیا در بازی وجود ندارد، بنابراین من باید زیر پرچم پایان، کشور همسرم، بپرم. آیا می توانید در این مورد به من کمک کنید؟ دوست دارم پرچمم را در بازی بپوشم. برنامه خیلی خوبیه و ممنون از اجرایش!!!
این بازی بسیار خوب است اما تنها چیزی که وجود دارد این است که این بازی همیشه من را بیرون می کند.
بازی بسیار خوبی است، بسیار سرگرم کننده است، اما بارگذاری خیلی کند است و وقتی مسابقات را بازی می کنم، مشکل دارد، بنابراین می توانید مسابقات را تعمیر کنید.
💚💚💚💙💙💙💛💛💛💜💜💜😘😘😘😘
عالی ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐🌤🌤🌤🌤⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
کس کش گه سگ
Fine Ski Jumping Sukan ypi
خیلی کند
Fine Ski Jumping Спортни qgey
بازی خوبی
در اولین پرش بد شکست بخورید (ظاهراً آموزشی وجود ندارد) - و بلافاصله از یک تبلیغ لذت خواهید برد.
Fine Ski Jumping Sukan ypi
Fine Ski Jumping Sport negf
بهترین بازی دنیاست
zakaj nimate calgaryja 90-metrske skakalnice
خخخخخخخییییییییییییییییییییللللللللللللللللی باحاله خیلی گرافیک 😘😚😍بالاست 😄😀😀
اااااااااااااااااااااااااااااااااااااالیه🎿🎿🎿🏂🏂🏄🏄🥈🥇🎖🏁
بهترین بازی که تا حالا بازی کردم
بد😡😡😡
بهترین بازی
خوبه ولی هنوز نصب نکردم ولی یکی از دوستام میگه خیلی خوبه
بهترین بازی همیشه
عالی
بسیار واقع بینانه و سرگرم کننده. جایگزین عالی برای dsj4! لطفا تپه های تاریخی بیشتری بسازید!
شما باید برف را در این بازی قرار دهید یا باران، فکر می کنم خوب است اگر بتوانید. و در دور دوم خوب است اگر روز را تاریک کنید و همچنین بازی را در جایی که سطح شیب دار قرار دارد روشن تر می کند.
عالییولیبعضی وقتامیخوریزمینمانمبخاطرانکهبعضی وقتهاخودماشتباهمیکنم👌🏻👌🏻⛷⛷
لطفاً لباسها و کلاههای پرش اسکی را قابل ویرایش قرار دهید و در زمانی که خیلی دیر از روی میز میپرید، اشکال را برطرف کنید. بازیکن شما دیگر کنترل نمیشود و میافتد. وقتی بازیکنان امتیازهای یکسانی دارند، موقعیت تساوی وجود ندارد، مثلاً اگر دو بازیکن ۲۹۲.۶ امتیاز داشته باشند. آنها باید اول مثل 1 و 1 باشند، اما لطفاً این موارد را اصلاح نمی کنند و دو سبک پرش به سبک H و سبک V ایجاد می کنند. امتیاز سبک برای نرسیدن به نقطه K را از 19 به 17.5 کاهش دهید.
این یک بازی بسیار خوب و سرگرم کننده است. تنها چیزی که اضافه کردن آن را توصیه می کنم مانند یک آموزش و مانند یک آموزش آهسته است تا بتوانید به پریدن عادت کنید. جدا از این یک بازی سرگرم کننده است
خوب و همه چیز... اما در بیش از صد بار تلاش نتوانستم ONE Telemark فرود بیاورم. و فکر نمیکنم در این مورد آنقدر بد باشم... به پاسخ توسعهدهنده: این همان چیزی است که من سعی میکنم دقیقاً - همانطور که در بازی توضیح داده شده است
Jackpot Master™ Slots கேசினோ aea
بازی عالی است، اما، بازی هر بار روی من خراب می شود و باید کل بازی را دوباره شروع کنم، اما، در غیر این صورت، بازی عالی برای من
این بازی باعث می شود که من به زبان دیگری گیر کرده ام و خسته کننده است
تا کنون بهترین بازی پرش اسکی برای دستگاه تلفن همراه.
ببینید خوبه
بازی عالی n عالی ... فقط 2 بار به روز رسانی فقط برخی از ویژگی ها hv تغییر کرد.. اضافه کردن مکان های بیشتر، بدون حالت شب، اضافه کردن دورهای بیشتر (فقط 2)، جمع آوری پول در حالت آفلاین بازی، مسابقات n حالت شغلی برای همه مکان ها نیز.. ماجراجویی و هیجان بیشتر در انتظار...
Fine Ski Jumping Αθλήματα pbdx
سختافزار کاملاً غیرقابلبازی و انجماد نیاز به آموزش غیرمعمول ندارد